Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Hasmark

Sommerhus: Hasmark, Nordfyn, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Husnr. 58211
Huskategori: ★★★★★

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
4428293031123
4545678910
4611121314151617
4718192021222324
482526272829301
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

1 Opholdsstue: Tv
5 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge
2 Hems: 2 senge, 2 senge
1 Alrum: Brændeovn, høj stol
Køkken: El-komfur, køle-frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Terrasse, bruser (udendørs)
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, spillekonsol
Og: El-varme, naturgrund 1370 m², sommerhusområde

Om ferieboligen

Luksussommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter til 14 personer, ved idylliske Hasmark Strand, hvor både afslapning og aktiviteter går hånd i hånd. Dette rummelige hus er ideelt til større familier eller grupper, der ønsker at nyde en uforglemmelig ferie sammen. Her er alt, hvad hjertet begærer, for at skabe de bedste rammer om jeres ferieoplevelse.

Sommerhuset har fem værelser fordelt på to afdelinger samt to hemse med plads til to på hver hems, bedst egnet til børn, og med plads til 14 personer er der rig mulighed for at samles til hyggelige stunder. To moderne badeværelser sørger for, at der altid er plads til alle, selv på de travleste morgener.

For dem, der elsker aktiviteter, byder sommerhuset på et væld af muligheder i det store aktivitetsrum, som bordtennis, billard, bordfodbold og dart. Er man mere til vandplask, kan I hoppe i poolen der sørger for vandsjov for både store og små - her kommer I ikke til at kede jer. Køkkenet er husets midtpunkt, hvor I kan samles og nyde måltiderne ved det lange spisebord.

Dette sommerhus er ikke kun en sommerperle, men også det ideelle tilflugtssted om efteråret og vinteren. Efter en dag med udendørs aktiviteter kan I trække jer tilbage til sommerhuset og nyde en afslappende stund på terrassen, i saunaen eller udendørsspabadet eller rykke ind og hygge foran brændeovnen.

I finder alt hvad der skal til for at nyde de lune sommeraftener på terrassen. Grillen og de komfortable havemøbler indbyder til udendørs middage, mens trampolinen og gyngerne sørger for underholdning til børnene (benyttes på eget ansvar/forsikring). Der er desuden et stik til elbil, så I kan oplade bilen direkte ved huset.

Sommerhuset ligger kun en kort gåtur fra Hasmark Strand, en af Fyns smukkeste kyststrækninger. Her kan I nyde sol og strandliv eller tage på afslappende gåture langs kysten. Stranden er børnevenlig med lavt vand, hvilket gør den perfekt til familier.

Bemærk venligst, at området omkring huset er under opbygning og at de viste billeder er demo-billeder så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Den viste plantegning er korrekt.

Om området

Ferieboligfaciliteter

14
5
199m²
ja
nej
Inkl.
350 m
 
Indendørs swimmingpool på 2,7 * 6 m og 1,4 m dyb
 
Udendørs spabad, 5 personer
 
Indendørs sauna, 5 personer
 
Aktivitetshus
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
2 badeværelser
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2024
 
300 m til restaurant
 
3,7 km til indkøb
 
350 m til kyst
 
350 m til kyst
 
Stik til elbil: CCS-Combo - IEC 62196-3
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 6/9-2024 til 1/1-2026
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Du er her: Hasmark, Nordfyn, Sommerhus 58211, 14 personer, Swimmingpool