Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Vejers Strand

Sommerhus: Vejers Strand, Sydlige vestkyst, Vestjylland syd, Danmark

Husnr. 58473
Huskategori: ★★★★★
foto
på vej

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
1303112345
26789101112
313141516171819
420212223242526
5272829303112
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

1 Opholdsstue: Stereoanlæg, tv
9 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 2 senge, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge
2 Hems: 2 senge, 2 senge
2 Alrum: Brændeovn, stereoanlæg, vaskemask., tørretumbler
Køkken: El-komfur, køle-frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
4xBad/wc: Wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, bruser (udendørs)
Aktiviteter: Stereoanlæg, køleskab, bordtennis, billard, dart
Og: El-varme, naturgrund 2920 m², sommerhusområde
Depositum: DKK 5500

Om ferieboligen

Dette imponerende, helt nye sommerhus i Vejers Strand er det ideelle valg for større grupper eller flere familier, der ønsker at nyde en ferie sammen. Med plads til hele 22 personer, fordelt på 9 værelser og 2 hemse, er der rigeligt med sovepladser til alle. Vejers Strand er kendt for sin beliggenhed ved den danske vestkyst, hvor den brede sandstrand og de bølgende klitter skaber de perfekte rammer for en afslappende og mindeværdig ferie. Området byder på rig natur, hyggelige caféer og spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Når I træder ind i huset, vil I blive mødt af en stor indendørs pool afdeling med vandrutsjebane og svømmetræner, som både store og små vil elske. Når I bevæger jer videre gennem huset, vil I træde ind i sommerhusets hjerte. Her finder I et fuldt udstyret køkken, hvor I kan nyde jeres yndlingsmusik på Sonos-anlægget, mens I laver mad. Måltiderne kan nydes ved det store spisebord med plads til alle, og efterfølgende kan I slappe af i den hyggelige sofaafdeling. Alrummet skaber de perfekte rammer for hyggelige stunder og fælles måltider. Huset byder også på det store aktivitetsrum, hvor der er noget for enhver smag – fra billard og bordtennis til bordfodbold og dart.

Også udendørs er der kræset for gode ferierammer. I kan her nyde en afslappende stund i den udendørs spa og sauna, eller tage en frisk skyller under husets udebruser. Her finder I også husets delvist overdækkede terrasse, hvor der kan grilles og slappes af på husets havemøbler. Mens maden steger på grillen, kan de yngste gæster slå sig løs på husets trampolin eller gyngestativ.

Dette sommerhus i Vejers Strand tilbyder en kombination af afslapning, luksus og sjov for alle aldersgrupper, og danner den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Den viste plantegning er korrekt.

Om området

Ferieboligfaciliteter

22
9
282m²
ja
nej
Inkl.
1,0 km
 
Indendørs swimmingpool på 3,3 * 6 m og 1,4 m dyb
 
Udendørs spabad, 5 personer
 
Indendørs sauna, 5 personer
 
Aktivitetshus
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
4 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2024
 
220 m til restaurant
 
250 m til indkøb
 
1,0 km til kyst
 
1,0 km til kyst
 
Stik til elbil: Type 2 - IEC 62196-2
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 4/1-2025 til 2/1-2026
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Du er her: Vejers Strand, Sydlige vestkyst, Sommerhus 58473, 22 personer